HÜLYA hanımın tarifi. FAVA Malzemeler. 1 Bardak kuru iç bakla. 1 Adet orta boy kuru soğan 2 Yemek Kaşığı zeytinyağı. Tuz Hazırlanışı. Baklalar az su ile boza kıvamında pişirilir. Diğer tarafta rendelenen soğan zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavrulur. Kavrulan soğan bakla ile karıştırılır ve blendırdan geçirilir.Tabaklara dökülür. Soğuduktan sonra baklava şeklinde kesilerek üzerine zeytinyağı dökülerek yenilir.AFİYET OLSUN
HÜLYA hanımın tarifi.
YanıtlaSilFAVA
Malzemeler.
1 Bardak kuru iç bakla.
1 Adet orta boy kuru soğan
2 Yemek Kaşığı zeytinyağı.
Tuz
Hazırlanışı.
Baklalar az su ile boza kıvamında pişirilir. Diğer tarafta rendelenen soğan zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavrulur. Kavrulan soğan bakla ile karıştırılır ve blendırdan geçirilir.Tabaklara dökülür. Soğuduktan sonra baklava şeklinde kesilerek üzerine zeytinyağı dökülerek yenilir.AFİYET OLSUN